ReConfirm kondigt Technology Alliance aan met ESET in Nederland

ReConfirm, een vooraanstaande speler in External Attack Surface Management (EASM), kondigt met trots een lokale Technology Alliance aan met beveiligingsexpert ESET in Nederland. 

Door deze strategische samenwerking kunnen partners van ESET profiteren van de uitgebreide EASM capaciteiten van ReConfirm.

Bij ReConfirm geloven we dat organisaties volledige zichtbaarheid moeten hebben over hun aanvalsoppervlak om zich te kunnen verdedigen tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen. Met ons intelligente platform ReConfirm EASM bieden we organisaties cyberintelligentie van topkwaliteit. Wanneer risico’s zichtbaar zijn, kunnen bedrijven met meer vertrouwen, veiligheid en efficiëntie opereren.

ReConfirm:

Peter Groenewegen, CEO van ReConfirm, zegt: Onze missie is om zoveel mogelijk organisaties veiliger en weerbaarder te maken tegen de toenemende cyberdreigingen. De samenwerking met ESET versterkt deze missie en vergroot ons bereik. En dat is belangrijk want het momentum voor External Attack Surface Management is nu. Samen zijn wij vastberaden om Nederland niet alleen te beschermen maar ook om het voortouw te nemen in de strijd tegen toekomstige cybersecurity dreigingen

Raphael de la Vienne, CTO van ReConfirm, zegt:Ik ben met een droom begonnen, de droom om de wereld veiliger te maken, bedrijven écht te helpen en kwaadwillende het zo lastig mogelijk te maken organisaties te schaden. Deze intrinsieke motivatie en jarenlange toewijding hebben geleid tot wat het External Attack Surface Management (EASM) platform op dit moment is. Het maakt mij trots om te zien dat ReConfirm wordt erkend als een Technology Alliance van ESET Nederland. Dit is een belangrijke stap richting het behalen van onze doelstellingen, en ik kijk met plezier uit naar de groei en het gezamenlijke succes dat voor ons ligt. Samen zullen we de digitale wereld veiliger maken.

ESET NL:

Clayton Inge, Director of Strategic Partnerships & Alliances, voegt eraan toe: Ik ben verheugd over onze recente samenwerking met ReConfirm, een vooraanstaande speler in External Attack Surface Management welke net als ESET afkomstig is uit de EU. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voorwaarts in onze aanhoudende inzet om een veiliger digitale omgeving te creëren”, zegt Clayton Inge, Director of Strategic Partnerships & Alliances. ‘‘Zoals Gartner aangeeft is EASM een top prioriteit voor security teams en security risk managers. De unieke EASM-capaciteiten van ReConfirm zullen onze partners en klanten in staat stellen om hun aanvalsoppervlakken proactief te identificeren en te beheren, waardoor ze een stap voor blijven op kwaadwillende actoren. Deze samenwerking benadrukt de waarde die we samen kunnen creëren in het streven naar een veiligere digitale wereld voor onze partners en hun eindklanten

Voor meer informatie over ReConfirm, klik hier. Als je meer wilt weten over onze samenwerking in de Technology Alliance met ESET, klik dan hier.

Comments are closed.